Har ni några lediga jobb?

Ändrad den Wed, 24 Aug 2022 vid 06:36 AM

Alla våra lediga tjänster presenteras under "Jobba med oss" här på granit.com på vår Facebook-sida samt på vår LinkedIn. Om det inte finns någon tjänst just nu som passar dig kan du alltid göra en spontanansökan. Då kan vi enkelt hitta dig när det är dags att söka efter nya medarbetare. På sidan "Jobba med oss" hittar du ett ansökningsformulär. Du kan även lämna in din ansökan till oss direkt i butik!