Jag saknar hela eller delar av min beställning?

Ändrad den Mån, 14 Okt vid 11:11 F.M.

Jag saknar hela eller delar av min beställning?

Beräknad leveranstid anges i kassan vid köptillfället. Så snart din order har packats och lämnat vårt lager får du en leveransbekräftelse med en spårningslänk. Genom denna länk kan du följa din order och se den beräknade leveransdagen och tiden.

Om du saknar delar av din beställning kan det bero på att din order har skickats i flera kollin. Trots att du har fått en spårningslänk kan vissa varor levereras i separata paket, och då får du ett extra SMS från fraktbolaget när varje kolli är redo att hämtas. Var därför uppmärksam på eventuella aviserings-SMS från fraktbolaget, eftersom dessa meddelanden innehåller viktig information om alla paket i din beställning.

Så här gör du om du saknar varor:

1. Kontrollera dina SMS och e-postaviseringar från fraktbolaget för att se om några av dina kollin fortfarande är på väg eller redo för upphämtning.
  2. Om du inte har fått två SMS för en delad leverans eller om en vara saknas trots att alla kollin har kommit fram, registrera en reklamation genom vårt reklamationsformulär. Vi undersöker ditt ärende och återkommer så snart som möjligt. Observera att vi behöver bilder på hur paketet såg ut när du tog emot det, samt bilder på det du faktiskt har tagit emot.

Saknar du hela din order och det har gått mer än 7 arbetsdagar, ber vi dig att registrera det via vårt reklamationsformulär.

Förseningar och övriga faktorer:

Under perioder med högt tryck, som reor eller kampanjer, kan förseningar förekomma både i våra lager och hos fraktbolagen. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att din beställning kommer fram så snabbt som möjligt, men vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolagen.