Kundeservice Granit

Endret Mon, 20 May 2024 ved 11:01 AM

Välkommen till kundservice 


Vi är här för att göra din upplevelse något alldeles extra. Från det första ögonblicket du hittar något som passar dig till att det tar plats i ditt hem – vår målsättning är att vara din partner i skapandet av ett hem att älska.


Frågor är naturliga längs vägen, vare sig det handlar om färgval eller leveranstider. Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för dig, från början till slut!Tyvärr har vi just nu lite längre svarstider. Vi tackar så mycket för ditt tålamod och din förståelse! ❤Kontakta oss genom att fylla i formuläret så hjälper vi dig så fort vi kan. 

Ange gärna ditt ordernummer i meddelandet så hjälper du oss hantera ditt ärende. Vår ambition är att svara inom 48 timmar.


Mail
Vänligen använd vårt kontaktformulär för snabbast hantering av ditt ärende. Har du ej möjlighet att använda formuläret så kan du maila till oss på customerservice@granit.com.


Telefon (Sverige)

Ring oss på 08-12350560

Du når oss Onsdag och Torsdag mellan 09:00 -12:00 


Vänligen observera att alla reklamationsärenden alltid behöver inkomma via vårt formulär och vi inte har möjlighet att hantera dessa över telefon.


Retur & Reklamation
För att registrera en retur eller en reklamation klicka här så löser vi det tillsammans!